AMOENA -Brystproteser og undertøy.

Amoena har vert bransjeleder i over 40 år. Selskapet har hovedsete i syd-tyskland, og har høy fokus på teknologi, komfort og service. Produktene er av nøye utprøvd på brystkreftopererte kvinner, men passer for alle. Da alle kvinner er forskjellige, tilbyr Amoena et bredt spekter av brystproteser og innlegg i mange fasonger og størrelser, som bidrar til symmetri etter brystoperasjon. I tillegg til proteser og innlegg, tilbyr de et stort utvalg av undertøy, badetøy, fritidstøy, nattøy og hodeplagg.


MEDIMA -Angora ull-plagg.

Tysk produsert av kvalitetsprodukter med angora og ull for komfort og velvære. Angora absorberer med fukt enn annen ull, slik at Medimas varme ull plagg ikke føles klamme og våte. Ull typen angora er i tillegg tre ganger varmere en vanlig ull. Medima-tekstilene med angora er derfor spesielt egnet til personer som har muskel- og leddplager og som trenger varmere ull plagg på utsatte steder. Medima begynner kun angora råvarer fra oppdrettere som behandler dyrene forskriftmessing etter de regler som beskytter dyrenes velferd.  


ANITA - Brystproteser og undertøy.

Anita har vert på markedet i over 130 år, og utvikler hele tiden nye brystproteser, undertøy, badetøy og tilbehør. De er spesielt opptatt av plassform og komfort til alle kvinner. Samtidig har modellene et feminint utseende, og gjerne med det lille ekstra detaljene. De jobber hele tiden med utvikling og testing, for å gi den beste støtte så belastninger blir riktig og minimal. I sortimentet i dag har de 65-125 AA-J cup.

NORDICARE - Brystproteser / ortopediske hjelpemidler.

NordiCare ortopedi & Rehab A/B er et svensk selskap som utvikler og markedsfører et stort utvalg ortopedi- og rehabiliterings produkter, og selskapet ble grunnlagt i 2004. Funksjon og brukervennlighet er en sentral del av NordiCare produktutviklingen, og drivkraften deres er å utvikle funksjonelle produkter i tiltalende design som gjør hverdagen enklere for bruker og helsevesenet. Komfort, design og brukervennlighet er i fokus. 

BAUERFEIND -Ortoser og såler. 

Bauerfeind er en tysk leverandør av kvalitetsprodukter innen støtte/ortose og såler. I snart 100 år har Bauerfeind utviklet og forsket på effekten av sine produkter, noe som i dag gjør at kvaliteten på produktene er almen kjent over hele verden. Bauerfeind er i dag en eneleverandør til Olympiske Leker. Med Bauerfeind medisinske produkter kan vi hjelpe mennesker å få tilbake sin bevegelse og dermed øke forutsetningene for god helse. 

FALKE - Sokker.

Etter over 100 år i markedet, er FALKE et av verdens mest respekterte sokkemerker. Fantastisk kvalitet, supre råvarer og den perfekte passformen er noe som kjennetegner FALKE sokkene. Når du tar på deg ditt første par sokker fra FALKE kjenner du umiddelbart den gode plassformen. FALKE produserer kvalitetsokker og strømper til barn, dame og herre.  FALKE fire grunnprinsipper er høy kvalitet, tidløs. eleganse og godt håndverk, og store deler av produksjonen foregår forsatt manuelt. 

CAMP - Brystproteser.

Brystprotesene til Camp er tilpasset dagens operasjonsmetoder, og til den moderne kvinnes forventning. Velg mellom modeller av tradisjonell silikon eller lettvekt-silikon. Felles for disse er modellene er en matt overflate og en varm naturlig farge. I sortimentet finnes bl.a. den unike massasjeprotesen som er blitt en stor suksess. Massasjeprotesen har kanaler på baksiden som stimulerer brystkassen og samtidig tillater luft og sirkulere så huden føles sval og kan puste. Massasjeprotesen er spesielt fordelaktig for kvinner med lymfe-ødem, og finnes også som festeprotese. Camp har også undertøy i sitt sortiment

GREENHEARTS -Kompresjons strømper.

kompresjon produkter blir i dag brukt av både syke og friske mennesker. Slike produkter er noe som er blitt mer og mer vanlig. Produktene blir ofte brukt av folk på flyreiser, folk som sitter eller står mye i jobbene eller mennesker som belaster beina ekstra. Kompresjons produkter har en profylaktisk (forebyggende) effekt på trette og hovne bein. Kompresjon produkter med høyere kompresjons klasser blir hovedsakelig brukt av mennesker med forskjellige lidelser. Alle våre produkter er antibakterielle og sopphemmende. 

JANIRA - Undertøy.

Janira er spesialiserte på truser. Det perfekte valget til alle når det kommer til shaping, bomull, usynlige kanter og innovative blonder, - noe som gir en unik komfort og en mer sexy look. Janira produserer også lekre topper, leggings og hold-in. Passform, funksjon og pris står i godt i forhold til hverandre. 

MEDISTIM - BH og kompresjonstøy.

Medistim Norge fører et bredt sortiment av BH og kompresjon-tøy fra VEO til bruk etter kirurgiske inngrep. Bruk av kompresjonstøy hindrer unødvendig hevelse og blødning i behandlingområde etter operasjon, og den postoperative tilhelingen forkortes. Bruk av kompresjon-tøy vil indirekte være smertelindrende. Det er viktig at du følger legens råd og veiledning ved bruk av kompresjonstøy for å oppnå best mulig resultat. VOE kompresjonstøy er laget av egne elastiske materialer som tillater huden og puste, og tøyet inneholder ikke latex. 

SILIMA - Brystproteser

Silima er en produktserie fra ThuasneBegat, som er spesialiserte i fremstillingen og distribusjon av brystproteser, for å sikre best mulig standard for kvinner som har gjennomgått en brystoperasjon. Som et resultat av det vedvarende samarbeide med medisinsk personale.